Om ALLT ÄR DITT

ALLT ÄR DITT är en digital plattform riktat till tjejer 16-19 år som är samhällsintresserade och vill starta ett eget initiativ för att skapa förändring!

Om ALLT ÄR DITT

Dagens unga är mer samhällsintresserade än någonsin, men ibland kan det vara svårt att veta vad en kan göra för att bidra till samhällsutvecklingen. Då de traditionella sätten inte passar alla är det viktigt att veta att det finns fler alternativ. Därför skapades ALLT ÄR DITT – för att visa på de många sätten en kan förändra på!

Med den här plattformen får du konkreta verktyg och inspiration till hur just du kan kanalisera ditt intresse. Med guider, intervjuer, och snart en kostnadsfri digital utbildning, har du allt du behöver för att skapa förändring på det sätt som passar dig!

För kontakt, mejla alltarditt@maktsalongen.se.

Glöm inte att följa oss på vår Instagram @alltarditt!

Beställ material

Jobbar du på en gymnasieskola, ungdomsorganisation, fritidsgård eller på något annat sätt med unga och vill inspirera till engagemang? Då kan du beställa vårt ALLT ÄR DITT-material — som såklart är helt gratis!

Våra ALLT ÄR DITT-kit innehåller affischer, guideböcker och annat som kommer underlätta för dig som jobbar med unga att inspirera dem till att hitta sin väg till att skapa förändring. Tillsammans med materialet kommer även en handledning för dig som ansvarig så du vet hur du använder det tillsammans med ungdomarna.

För att beställa materialet, mejla alltarditt@maktsalongen.se med din postadress och mängden material du behöver.

ALLT ÄR DITT drivs av Maktsalongen med stöd från Allmänna Arvsfonden.

Om Maktsalongen
Maktsalongen är en ideell organisation vars mål är ett jämställt samhälle där makt och inflytande fördelas rättvist. Vi jobbar för att fler unga kvinnor* ska se sig själva som ledare och utmana normer som sätter snäva ramar för hur makt ser ut och vad en ledare kan vara. Läs mer på maktsalongen.se!

*med kvinnor menar vi personer som själva identifierar sig som kvinnor