Utbildningen

Vill du fördjupa dig ännu mer i de många sätten en kan skapa förändring på? Vill du komma i kontakt med andra likasinnade? Då ska du skriva upp dig på vår digitala utbildning!

I vår utbildning för ALLT ÄR DITT får du som är ung tjej mellan 16-19 år lära dig ännu mer om samhällsförändring och utveckla de verktyg och nätverk du behöver för att starta ett initiativ!

Genom en djupdykning i våra digitala guider från guideboken ALLT ÄR DITT och gästbesök med inspirerande gäster ger vi stöttning och kunskap för den som vill starta sitt egna initiativ. Det kan handla om allt ifrån att grunda en organisation, skapa ett nätverk, arrangera events och hitta finansiering till hur en kan starta en podd, använda sig av sociala medier, samla in pengar till ett gott ändamål eller starta en namninsamling.

Utbildningen består av sex digitala träffar under onsdagar varje vecka, med start den 23 mars 2022.

Under träffarna kommer vi gå igenom de tolv guiderna som finns, ni får prova på metoderna och inte minst diskutera med varandra och skapa nätverk. Du kommer få träffa andra som också har ett samhällsintresse och vill ha kunskap och sammanhang för att kanalisera det intresset!

Utbildningen sker med stöd från allmänna Arvsfonden och är därmed helt kostnadsfri!

Sista ansökningsdag för utbildningen var 13 mars och är därmed stängd.